Rob in Australië

Terug in Sydney

Hoi!!!

Er zijn eindelijk foto's geplaatst :D. Ik ben nu weer terug in Sydney van mijn 3 weekse trip door het mooie Tasmanie. Echt een erg mooi land waar ik met erg veel genoegen naar terug kijk. De laatste paar dagen ben ik naar een paar mooie nationale parken geweest en naar Maria eiland. Maria eiland is een klein onbewoond eiland waar je erg goed doorheen kunt lopen om van de bijzondere natuur te genieten. Het is er erg stil en mooi door de ongerepte natuur. hier heb ik een volle dag doorheen gelopen.

De een na laatste dag dat ik in Hobart was, ben ik naar het zuiden gereden om daar de airwalk te doen. Dit is een ijzeren brug die je door een national park leidt. Je loopt als het ware door de boomtop grens. Erg mooie en unieke ervaring.

Dit was dan weer even een zeer korte update... Komende dagen ga ik een ticket naar Melbourne boeken voor de Australian open en zal daar dan ook een tijd blijven om de stad te bekijken, Er bestaat namelijk een rivaliteit tussen Sydney en Melbourne voor wat betreft welke van de twee het beste/mooiste is. Ze zijn en komen er waarschijnlijk niet zo makkelijk uit ;).

Groeten!!!

Lysette

Mooie foto's, Rob!
Ben benieuwd of je een Melbourne of Sydney persoon bent! Laat je 't weten? ;-)
X Lys

Pieter

Hehe, erg goed om te horen dat je et naar je zin hebt! Ik heb de keuze ook nog steeds niet gemaakt welke stad ik mooier vindt. Allebei de steden hebben iets unieks. Mocht je mensen in Melbourne tegen komen die een tent hebben en naar Wilsons Promotory gaan, ZEKER meegaan. Een ontzettend mooi stukje Australie waar je midden in de natuur bent! Ik vond het supergaaf iig. Heel veel plezier!

Ruben

Hey Rob, ik volg je blog al een tijdje en hier ziet er allemaal super mooi uit. Leuke foto update, met die prachtige stranden :) veel plezier in Melbourne!

Stefan B

Hi Rob,

Leuk dat je een mooie reis aan het maken bent in Australië, het is er op de foto's te zien mooi weer volgens mij heb je het erg goed!

Ga je zelf ook nog een balletje slaan op Australian Open?

Groeten uit ons kikker landje

Stefan

Esther

Hi schat!

Ben benieuwd wat jij leuker gaat vinden. Mijn keuze weet je :) Vergeet niet om in St. Kilda een hostel te pakken. Dat is een leuk stuk Melbourne met veel jonge mensen!!! Enjoy Mel! XXX

Wouter

He Rob..Net op mijn werk aangekomen...nog geen zin...dus even jou verhalen checken! Echt super leuk om alles te lezen en ik hoef me over jouw geen zorgen te maken merk ik al. Zoveel gezien maar ook nog zo veel om te zien!!!! Enjoy....