Geland in Sydney
Hello!!!
Nou, dit is dan mijn eerste verhaal vanuit Australie. Na afscheid genomen te hebben van iedereen ben ik naar Dubai gevlogen om vervolgens verder te vliegen naar het mooie Sydney. De vluchten verliepen goed en ik kwam om half elf in de avond (plaatstelijke tijd) aan. Beneden in het hostel heb ik met een meisje, dat ik in de bus naar het hostel had leren kennen, een biertje gedronken en ben toen gaan slapen. Vandaag heb ik een deel van Sydney bekeken en dus lekker rond gekeken naar de mooie dingen van de stad zoals het Opera House e.d.
Het is hier nu redelijk weer, droog en rond de 20 graden. Lekker dus :D. Er is nog niet veel spannends gebeurd en zal meer verhalen gaan plaatsen als ik weer wat heb beleefd. mijn Asutralische telfoonnummer zet ik z.s.m. online (ben hem vergeten mee te nemen naar de computer :S. Dus dat volgt nog...
Leuk dat je het gelezen hebt!
Groeten,
Rob
Je nummer is +61477415872 ;)... Veel plezier!
Geniet ervan robje!
Hej lieve schat! Wat fijn dat je veilig bent aangekomen! Ik heb gister nog aan je gedacht toen ik op m'n fietsje door de regen fietste! Ik ben benieuwd naar je spannende verhalen!
Liefs!
Goed te horen dat je veilig bent aangekomen!
Veel plezier met Sydney verkennen. (Probeer ook eens een zeester te vinden op de rotsen aan de waterkant van de Botanic Garden. Die zijn TE schattig!) X
Yo robbie have fun en laat wat van je horen wanneer je weer iets te vertellen hebt! :D
mzls daan
Hi Rob, goed dat je veilig bent aangekomen!
Ein-de-lijk in Ozzie :-) Enjoy!
Groetjes vanaf je blauwe bank (het is hier echt genieteeen!)
Hoi Rob!
Fijn dat de reis goed verlopen is en heerlijk om je eerste verhaal te lezen.
Maak er iets moois van!! Veel plezier en nog meer liefs,
Wilma ; )) xxx
Hee schatje,
Beetje late reactie maar toch. Goed dat je goed aangekomen bent. Nu gaat het echt beginnen.
Kus
Raquel
ff tussen de eindejaarsdrukte door. machtig man! hoop dat het allemaal goed gaat verlopen. bewonder je moed, ben een beetje jaloers, maar kijk uit naar je verhalen. gelukkig ben je goed verzekerd op reis;-)
je verhalen misschien iets voor op mijn website????
liefs en wens je de mooiste verhalen toe.