Mijn reis en blog
Hoi!
Leuk dat je mijn blog bezoekt waarin ik mijn reisverhalen bij zal houden over mijn trip naar Australië. Op 11 december a.s. vertrekt vanaf schiphol mijn heenvlucht met Emirates 777. Na een reis van ongeveer 20 uur kom ik aan in het warme en zonnige Autsralië.
Het is allemaal begonnen met het beeindigen van mijn werk bij StudentenWerk. Een erg goede en leerzame ervaring met leuke collega's maar toch niet het werk waar ik naar op zoek was. De keuze is dan: een nieuwe baan vinden of iets anders. Het werd dus iets anders: een reis maken.
Na mijn work en holliday visum te hebben ontvangen, heb ik meteen mijn reis geboekt. met dit visum mag ik een jaar lang in Australie verblijven en daarbij rondreizen en werken. Ik heb dan ook geen plannen gemaakt omdat ik graag ''du moment'' wil bekijken waar ik heen wil of waar ik wil werken. MIjn eerste bestemming zal Sydney worden waarvandaan ik verder op onderzoek uit ga.
Middels deze blog kun al mijn bestemmingen, verhalen en foto's terug vinden. Ik probeer zo vaak als het mogelijk is mijn blog up-to-date te houden. Dus ben ben nieuwsgierig naar mijn verhalen en foto's, kijk dan op mijn blog...
Veel groetjes!!!
Rob
Hoi Rob,
Erg leuk! Heel heel heel erg veel plezier daar Down Under!
Groeten!
Jeetje! Je hebt je work visum ook al gewoon binnen! Goed bezig, Rob! Najah, sowieso heel veel plezier!
Misschien tot donderdag???
XX
@ Marloes: Donderdag kom ik zeker lang om te eten!! Zie jullie dan! :D
Rob! Heel veel plezier en geniet ervan! Zal je wel missen :(! Maar hoop dat je goede ervaring zal hebben! x
Heee Rob,
Ik zal komende tijd denk met jaloezie naar je foto's kijken. Heeeel veel plezier en geniet van de lay-back cultuur!!!
Heey Rob, tuurlijk ga ik je volgen! Hoop dat je af en toe een beetje warmte deze kant op stuurt. Brrrr ;) groetjes! X
Happy Mountain!
Wat super gaaf allemaal! Zal met plezier je verhalen lezen! Denk je dat afspreken voor de skifilm er nog in zit? :]
Liefs!
Waar blijft het eerste verhaal?
Enjoy!
Groetjes uit Arnhem, heb met Sophie de kerstboom in de voortuin met lampjes volgehangen(was een mooi gezicht sissy 3,5 mtr hoog op een ladder!) Gelukkig alles brandt en Sophie is heel beneden gekomen Wens je veel plezier op tasmanie Groetjes Mijndert
Hey kanjer, Ben weer bij (waar blijven de spannende verhalen) en wat heerlijk allemaal voor je! Blijf genieten en ik wens je nu alvast hele mooie kerstdagen. Hier nog 1 dagje werken en dan ook 3 dagen vrij dus wij gaan ook relaxte dagen tegemoet! Binnenkort ff skypen? xxx H & M.
Hey Rob! Je verhaal en foto's bekeken. Fijne Kerstdagen, genieten maar in Down Under!
Liefs!!
Auntie